İyi bir espresso elde etmek için kullanılacak en güvenilir ekipman espresso makineleridir. Espresso makinesi, 90-95 derecelik suyu 9 bar basınçla kahvenin içinden geçirerek kaliteli kahveler hazırlamayı sağlar.
Taze öğütülmüş kahve kaşığa ( porta filtre ) alınır. Tamper ile kaşık içindeki kahveye yaklaşık 15 kilogramlık bir basınç uygulanarak kahve pürüzsüz hale getirilir. Düzleştirilen kahve, kahve makinesindeki başlığa takılır ve porsiyon düğmesine basılır. Başlığın altına fincan yerleştirilir ve su kahvenin içinden geçip aromalarını fincana bırakmış, enfes bir espresso içime hazır hale gelmiştir.
40 yıllık hatır için çalışıyoruz. Biz, sadece kahve üretmiyoruz; biz bir yaşam tarzını, bir tutkuyu ve paylaşılan anıların değerini sunuyoruz.
© 2024 All rights reserved. Oza Kahve